Tarile vecine, cu ochii pe romani: ce locuri de munca poti gasi in strainatate, dar aproape de casa

Cei aflati in cautarea unui loc de munca in strainatate nu iau de multe ori in calcul tarile din apropierea Romaniei, ca Ucraina, Serbia sau Ungaria. Dar aceste state in cauta romani si sunt dispusi sa ofere salarii care ajung si la cateva mii de euro. Iata o serie de variante.

Pentru Republica Moldova se cauta in Romania candidati pentru postul de asistent manager cu un salariu intre 500 euro si 1.000 euro.

Locul de munca este full time, iar intre responsabilitati se numara organizarea mapei de lucru a directorului de export si participarea in mod direct la intalnirile externe ale acestuia.

Citeste AICI continuarea articolului!

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri