Live acum
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Accident teribil în Hunedoara! Copil de trei ani, în stare de șoc, găsit pe bancheta din spate, lângă tatăl strivit de un stâlp căzut pe mașină

Au fost clipe de coșmar în Hunedoara, după ce mașina în care se afla un tată și fiul lui de doar trei ani a fost strivită de un stâlp de iluminat, doborât de un camion care l-a lovit în plin. Omul a murit pe loc, sub ochii îngroziți ai celui mic, găsit în stare de șoc de pompieri.

Tată mort de pe loc în mașina strivită de un stâlp

Ziar de Hunedoara

Bărbatul de 31 de ani care a murit, marți, după ce mașina în care era a fost strivită de un stâlp de iluminat public, lovit la rândul său de un camion, se numea Răzvan și se afla în autoturismul parcat alături de băiețelul lui, de doar trei ani. Accidentul s-a produs pe DJ687, în localitatea Cristur, județul Hunedoara.

Copilul de trei ani, găsit de pompieri lângă tatăl strivit

Un alt bărbat, de 35 de ani, în timp ce tracta cu o autoutilitară o semiremorca, nu a adaptat viteza, a frânat și a intrat în derapaj, lovind un stâlp de iluminat public aflat pe partea dreaptă a sensului său de mers. Stâlpul a căzut peste o mașină aflată în parcarea unei case.

Șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 31 de ani din localitatea Cristur, a murit pe loc. Pe bancheta din spate, pompierii au găsit un copil, aflat în stare de șoc.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro