Antena Căutare

Tatăl Alexandrei Măceșanu, mesaj pentru Gheorghe Dincă, în direct, la TV: ”Să ardă în IAD!”

Tatăl Alexandrei Măceșanu, fata care a dispărut de acasă în urmă cu mai bine de o săptămână, nu-și revine din drama pe care o trăiește. Are, însă, speranța că-și va revedea fiica în curând. 

UPDATE 22:33: Ion Măceșanu, tatăl Alexandrei, a transmis un mesaj presupusului criminalul Gheorghe Dincă, și anume: ”să ardă în IAD”. De asemenea, acesta le-a cerut jurnaliștilor să nu-l mai hărțuiască, întrucât își dorește să-și reia viața liniștită pe care o ducea.

"Lui Dincă i-aş transmite să ardă în iad, cu zâmbetul ăla în colţul gurii, dacă a făcut ce a zis că a făcut. Dacă nu a făcut, Dumnezeu să îl aibe în pază. Legat de demiteri, pe mine şi pe noi nu ne interesează. Vrem doar să fie găsită fata. Încă o dată, îi rog din toată inima şi tot sufletul pe cei care ştiu ceva de ea sau care au luat-o să vină să o aducă şi voi ierta tot, voi uita tot. Doar să îi dea drumul! Apelul pe care l-am primit era de la o voce de bărbat mai în vârstă, i-am spus să vorbească mai tare şi a zis că nu poate, că îl doare în gât, că a băut apă rece", a declarat Ioan Măceşanu.

Tatăl Alexandrei Măceșanu, fata care a dispărut de acasă în urmă cu mai bine de o săptămână, nu-și revine din drama pe care o trăiește. Are, însă, speranța că-și va revedea fiica în curând.

"Le mulțumesc tuturor celor care ne ajută în această căutare și să dea Dumnezeu să o găsim cu bine. Nu mi-am pierdut încrederea, cred că ea este în viață. Abia astept să o văd", a spus tatăl Alexandrei, în interviul exclusiv acordat lui Mihai Gâdea, la Antena 3.

Ioan Măceșan spune că nu l-a crezut pe monstrul din Caracal când acesta a spus anchetatorilor că a ucis-o.

"Nu ne-am îndoit niciodată că trăiește, nici eu și nici soția mea. Credem că este vie", a spus tatăl fetei.

Statistici îngrijorătoare! 28% dintre europeni nu își pot permite o vacanță anuală de o săptămână... Apel al tatălui Alexandrei Măceşanu: Noi credem că este în viaţă, rog din tot sufletul cine a luat-o să o aducă acasă şi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x