Live acumBurlacul
Prime Time 20:30Burlacul

Tatăl campioanei Camelia Potec, implicat într-un accident rutier grav! Maşina lui a fost strivită, iar bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital

Campioana noastră olimpică , Camelia Potec, a fost dărâmată de vestea că  tatăl ei a fost implicat într-un accident rutier violent. Potrivit unui tabloid, Incidentul rutier s-a petrecut pe DN 1 B Buzău-Ploieşti, în dreptul localităţii buzoiene Lipia.

Campioana noastră olimpică , Camelia Potec, a fost dărâmată de vestea că tatăl ei a fost implicat într-un accident rutier violent. Potrivit unui tabloid, Incidentul rutier s-a petrecut pe DN 1 B Buzău-Ploieşti, în dreptul localităţii buzoiene Lipia.

Bărbatul a fost rănit grav, după ce i-a apărut brusc în faţă un cal. Grigore Potec a încercat să evite impactul, dar toate eforturile sale au fost în zadar. Imaginile surprinse la scurt timp după incident arată cât de violentă a fost lovitura, animalul greu de câteva sute de kilograme a strivit pur şi simplu autoturismul, potrivit reporterbuzoian.ro.

Medicii sosiţi la faţa locului l-au dus pe bărbatul de 62 de ani de urgenţă la Spitalul Judeţean Buzău, unde a fost stabilizat.

Camelia Alina Potec este o înotătoare română care a câștigat medalia de aur la 200 m liber la Olimpiada de la Atena. În decursul celor 20 de ani de activitate sportivă a cucerit peste 200 titluri naționale și a realizat multiple recorduri.

Recomandari