Antena Căutare

Tatăl studentei moartă în tragedia aviatică: "Am sperat până în ultima clipă într-o minune"

Aurelia Ion, de numai 23 de ani, şi-a pierdut viaţa ieri, în teribilul accident aviatic de lângă Cluj. Tatăl acesteia este sfâşiat de durere şi nu îi vine să creadă că fiica sa a pierit, potrivit spynews.ro


Aurelia Ion, de numai 23 de ani, şi-a pierdut viaţa ieri, în teribilul accident aviatic de lângă Cluj. Tatăl acesteia este sfâşiat de durere şi nu îi vine să creadă că fiica sa a pierit.

Valentin Ion, tatăl Aureliei Ion, a făcut declaraţii sfâşietoare în exclusivitate pentru spynews. Bărbatul, care lucrează ca muncitor, este nedormit de zeci de ore, are cearcăne adânci şi abia poate să vorbească. Acesta a urmărit cu sufletul la gură din faţa televizorului întreaga operaţiune de salvare a victimelor tragediei. Avea speranţe că fiica sa va supravieţui, însă la ora 02:00, azi-noapte, vestea morţii Aureliei l-a secerat. "Suntem oameni simpli, însă am crescut-o cu eforturi, ne-am dorit să ajungă om mare. Am sperat până în ultima clipă într-o minune, însă toate visele fetei mele s-au năruit într-un moment", a declarat Valentin Ion pentru spynews.

Vecinii familiei îndurerate au declarat că tatăl studentei le-a spus, cu durere în glas: "Mi-au omorât fata!". Atât vecinii, Trupul Aureliei va fi adus mâine dimineaţă în Capitală, iar familia şi prietenii se pregătesc de înmormântare.

Fratele studentei decedate în tragedia aviatică: "Am aflat de la tevizor că sora mea a murit"... Asta înseamnă suferinţă! Căţelul lui Adrian Iovan încă îşi aşteaptă stăpânul să se întoarcă acasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x