Antena Căutare

TAXĂ AUTO 2018. Noua taxă auto poate ajunge la 3.000 de euro. Când se aplică

Cand va intra in vigoare noua taxa auto.

TAXĂ AUTO 2018. Vești proaste pentru șoferi. Noua taxă auto ar pua ajunge și la valoarea de 3.000 de euro, în funcție de coeficientul de poluare!

TAXĂ AUTO 2018. Noua taxă auto 2018 va fi introdusă cel mai probabil la începutul verii, urmând să fie plătită o singură dată, la prima înmatriculare a mașinii.

Varianta de lucru în acest moment prevede că mașinile vor fi taxate între 50 și 3.000 de euro, în funcție de coeficientul de poluare și emisiile de dioxid de carbon, potrivit Știrile TVR. Noua taxă de primă înmatriculare se va aplica timp de trei ani și va fi înlocuită apoi de un impozit progresiv, plătit de toți proprietarii de mașini, în funcție de cât de mult poluează autoturismele lor.

TAXĂ AUTO 2018. Autorităţile locale au pregătit în ultimele luni terenul pentru introducerea acestei noi taxe auto, din care vor să adune bani la buget, pe motiv că România s-a umplut de maşini second-hand care poluează.

sursă foto: thecarsecrets.net

E oficial. De la 1 IANUARIE 2019, românii nu le vor mai putea folosi! Pungile de plastic devin istorie!... PAȘTE 2018. Carnea de miel își dublează prețul de Paște! Cât costă kilogramul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x