Căutare Live

Taxa pe nepăsare, pusă în aplicare! Clădirile şi terenurile lăsate de izbeliște, impozitate cu până la 500%

Noul Cod Fiscal permite impozitarea cu până la 500% pentru clădirile şi terenurile lăsate să ajungă într-o stare deplorabilă. Aşa se întâmplă şi în Azuga. Oraşul renumit odinioară pentru clădirile sale a ajuns aproape o ruină.

Tot mai mulţi primari pun în aplicare taxa pe nepăsare! Noul Cod Fiscal permite impozitarea cu până la 500% pentru clădirile şi terenurile lăsate să ajungă într-o stare deplorabilă.

Aşa se întâmplă şi în Azuga. Oraşul - renumit odinioară pentru clădirile sale - a ajuns aproape o ruină. Clădiri pustii, pereţi dărâmaţi, fiare aruncate la întâmplare şi ziduri care stau să cadă. Aşa arată fostele fabrici din Azuga, care ocupă jumătate din oraş.

Pentru toţi afaceriştii care şi-au bătut joc de imaginea staţiunii, primarul va aplica legea. Adică îi va impozita cu 500%.

Noua lege Facebook. Toți utilizatorii de Internet trebuie să știe... În drumul spre casă, o familie a dat peste un sac, abandonat pe marginea drumului, care mișca. Au oprit mașina și, când ...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri