Antena Căutare

Taximetrist din Braila, mort de beat la volan. Politistii l-au dus pe targa la spital

Un taximetrist din Braila e pericol public. Dupa ce a baut pana nu s-a mai putut tine pe picioare, omul s-a asezat. La volan. Si a plecat la plimbare. Nu i-a luat decat cateva secunde pana sa loveasca doua masini. Iar apoi a incercat sa fuga. Doar ca alcoolul i-a cazut greu... la picioare.

Atat de mult a baut taximetristul, incat nici nu se mai putea tine pe picioare. Cert e ca se poate considera norocos. Nu a lovit decat doua masini si nimeni nu a fost ranit.

Cand si-a dat seama ce a facut, barbatul a coborat din masina. A incercat chiar sa fuga, dar nu l-au mai tinut picioarele. Asa ca s-a prabusit in iarba, pe marginea drumului.

Se pare ca nefericitul taximetrist consumase vin. Cat, nu se stie. Politistii nu au reusit sa-i stabileasca alcoolemia, pentru ca barbatul nu mai era in stare sa sufle in fiola. A fost dus pe targa la spital, pentru recoltarea probelor biologice.

Orele de matematica, un cosmar pentru elevii unei scoli din judetul Suceava... Ministerul Sanatatii a intrerupt vaccinarea anti-TBC. Peste 100 de copii au ajuns la spital cu reactii adverse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x