Antena Căutare

Taximetrist sau urmarit international? Un sofer de taxi din Bucuresti a ajuns in arestul Politiei

Un taximetrist din Bucuresti a ajuns azi noapte la politie dupa ce autoritatile l-au confundat cu un urmarit international. Barbatul a fost amprentat si verificat, insa in urma unei analize mai atente a reiesit ca este doar o confuzie de nume.

Politia incearca sa afle in acest moment daca a fost doar eroarea agentilor romani sau este vorba despre o greseala de redactare de nume a ofiterilor din Belgia, acolo unde infractorul adevarat a fost condamnat. Taximetristul a fost ridicat in timpul unei razii de amploare efectuata de oamenii legii in cursul noptii.

Oricat a incercat, taximetristul nu a reusit sa ii convinga pe oamenii legii ca este nevinovat. Desi a sustinut cu vehementa ca nu a pus niciodata piciorul in Occident, politistii au descoperit altceva.

Taximetristul a fost incatusat, urcat in masina de politie si dus la sectie pentru verificari. Asta in pofida protestelor barbatului care jura ca si-a scos cazierul in urma cu o luna si ca era. curat. La aceeasi concluzie au ajuns si ofiterii insa doar la sectia de politie si dupa ce i-au introdus toate datele in sistem. Taximetristul are acelasi nume cu romanul cautat pentru infractiuni savarsite pe statul belgian. Restul datelor personale erau insa diferite.

Daca in cazul acestui taximetrist a fost o confuzie, altii au fost prinsi cu greseli. adevarate. Unul, de exemplu, circula fara acte.

In total, politistii au verificat 380 de taximetristi. 188 s-au ales amenda. Oamenii legii au strans, in doar doua ore, peste 66.000 de lei din amenzi.

Portul Tulcea, blocat timp de cateva ore, din cauza unei amenintari cu bomba... Rosii crescute cu apa geotermala, in serele din Oradea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x