Antena Căutare

Taximetristii au protestat aseara in Piata Universitatii. Cer marirea pretului pe kilometru

Peste 200 de taximetre au paralizat, pret de cateva zeci de minute, traficul prin centrul Capitalei. Suparati ca nu mai pot realiza plafonul impus de patroni, soferii s-au adunat in Piata Constitutiei si au cerut marirea tarifului pe kilometru. In plus, ei vor ca taximetristii din Ilfov sa nu mai fie lasati sa circule prin Bucuresti.

Taximetrisii bucuresteni se tem ca, in curand, astfel de curse vor deveni singurele pe care le vor mai face. Deja, multi dintre ei nu pot sa mai indeplineasca plafonul zilnic impus de firmele pentru care lucreaza.

“Mergem pe ce? Pe 3 lei, pe 6 lei? Cand ajungem la copii ce le dam sa manance? Multumiri de la clienti? Platim taxele la nivel european, numai tarifele nu au crescut”, spune, suparat, un taximetrist.

Tarifele mici nu sunt singura problema de care se lovesc soferii. Ei spun ca majoritatea clientilor prefera companiile din judetul Iflov, care practica un tarif mai mic si nu au toate documentele in regula.

Nu toti taximetristi au fost la fel de nervosi. Unii au venit la protest din solidaritate, dupa ce au auzit apelul prin statie.

Soferii sunt hotarati sa protesteze in acelasi mod si in zilele urmatoare.

Pasajul Victoria, blocat din cauza unui accident rutier. Trei persoane, transportate la spital... Concurs inedit intr-o mina din salina Slanic-Prahova. Aproximativ 300 de biciclisti, participanti intr-o cursa spre &quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x