Antena Căutare

Taximetristii nu vor mai cumpara carburanti, joi, in semn de protest fata de cresterea preturilor

Asociatia pentru Drepturile Taximetristilor Independenti informeaza ca, joi, niciun taximetrist nu va cumpara carburant din nicio statie Peco, in semn de protest fata de cresterea pretului la carburanti, informeaza Mediafax.

"Consideram ca singura forma de protest pentru stoparea cresterii excesive a pretului la carburant este un boicot al benzinariilor la nivel national. Asociatia pentru Drepturile Taximetristilor Independensi (ADTI) a cerut in nenumarate randuri Guvernului si Parlamentului Romaniei implicarea in oprirea cresterii preturilor la carburanti",


Taximetristii independensi-au manifestat prima forma de protest

Prima forma de protest a taximetristilor independenti a inceput, dupa 1 ianuarie, cand acestia au inceput sa plateasca cu maruntis pretul carburantului blocand in acest fel statiile Peco.

ADTI avertizeaza ca, daca dupa aceste forme de protest, Guvernul, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului si Consiliul Concurentei nu iau atitudine impotriva cresterii excesive a pretului la carburant, activitatea va fi oprita la nivel national, din martie, dupa modelul transportatorilor greci.

sursa:Antena3.ro

IMAGINI SOCANTE! Impuscaturi pentru un loc de parcare in Bucuresti... Untitled stire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x