Antena Căutare

Taximetristii protesteaza in Piata Victoriei. Vezi restrictiile rutiere din zona mitingului!

Peste 1.000 de taximetristii independenti protesteaza miercuri, in Piata Victoriei. Acestia cer anularea platii retroactive pe ultimii cinci ani a asigurarilor de sanatate de catre persoanele fizice autorizate.


Circulatia rutiera pe Bulevardul Aviatorilor va fi restrictionata pe 3 benzi, iar traficul auto de pe Bulevardul Aviatorilor, pe sensul spre Piata Victoriei va fi deviata din Piata Charles de Gaulle.

Zonele cu restrictii de circulatie:

11.30 - 14.30 - Breteaua de legatura dintre strada Paris si Soseaua Kiseleff

10.45 - 14.45 - Benzile I, II si III de pe Bvd. Aviatorilor, intre str. Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei

Tot din cauza mitingului, autobuzele care circula prin zona Pietei Victoria vor avea trasee modificate in intervalul 10.45-15.00. Autobuzele afectate sunt cele ale liniilor 122, 300, 381 si 783.

In timpul protestului nu va fi blocat accesul si nu va fi perturbata activitatea institutiilor din zona Pietei Victoria.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a facut un apel la bucuresteni sa foloseasca, pe cat posibil, mijloacele de transport in comun si sa evite zonele unde va fi traficul restrictionat, pentru a evita blocajele.

Alarma falsa cu bomba la statia de metrou Obor... Emil Boc: "Somerii care refuza de doua ori un loc de munca nu vor mai primi ajutor de somaj"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x