Antena Căutare

Taxiurile, schimbare URIAȘĂ! Ce pregătesc autoritățile

Un nou regulament pentru taximetrişti. Primăria Capitalei şi Ministerul Transporturilor promit revoluţionarea acestui tip de transport! Ce anunță autoritățile?

Gabriela Firea a declarat astăzi că se vor găsi soluţii rapide pentru ca şoferii de taxi să nu mai negocieze cursele, să îşi spele maşinile şi să ofere servicii de calitate.

Unele situaţii ar putea fi sancţionate şi acum, dar rareori se întâmplă. O echipă Observator a făcut un test. A avut parte de negocieri ca la piaţă, mizerie şi încercări de suprataxare.

Primaria Capitalei şi Ministerul Transporturilor pregătesc un proiect pentru a combate mafia taximetriei din Bucureşti. Luat în discuţie, iniţial, acum doi ani, noul regulament are, în primul rând, sancţiuni mult mai aspre.

Mai mult, Primarul Capitalei vrea să implementeze aparatele pentru comenzi în toate zonele cu impact turistic. Aşa că taxiurile vor putea fi ocupate doar pe bază de bon.

A apărut calendarul înscrierilor la şcolile MAI, sesiunea a doua. Limita de înălţime a fost eliminată!... Anunțul făcut de meteorologi! Cum va fi vremea în ultimul weekend de vară! România, între caniculă și precipitații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x