Taylor Hamilton, tânăra care se căsătorește cu un bărbat pe care mulți îl confundă cu bunicul ei. "Eu mi-am găsit prințul"

Taylor Hamilton are 29 de ani, iar logodnicul ei, 48 de ani, de aceeași vârstă cu mama ei. Cei doi se iubesc și urmează să facă nuntă, dar spun că au deseori parte de comentarii negative.

Taylor Hamilton, tânăra care se căsătorește cu un bărbat cu 20 de ani mai în vârstă decât ea. "Toți îl confundă cu bunicul meu"

Shutterstock

Taylor Hamilton spune că întâmpină deseori dificultăți în societate din cauza acestei diferențe mari de vârstă dintre ea și cel care urmează să îi devină soț. Deseori li se întâmplă "să își audă vorbe", lucru pe care nu și-l doresc nicicum. Iată ce comentarii negative aud aceștia cel mai des, conform The Sun, care le-a relatat povestea.

Taylor Hamilton, tânăra care se căsătorește cu un bărbat cu 20 de ani mai în vârstă decât ea. "Toți îl confundă cu bunicul meu"

Taylor Hamilton este o tânără de 29 de ani care provine din Irlanda și tot irlandez este și logodnicul ei, în vârstă de 48 de ani, John Falconer, om de afaceri și tatăl a trei copii. Între cei doi este, evident, o diferență mare de vârstă, de aproape 20 de ani, însă ei spun că se iubesc și vor să se căsătorească.

Taylor a spus: "O diferență de 20 de ani stârnește inevitabil controverse, dar pentru noi acest lucru este cât se poate de normal".

Cuplul are parte deseori de priviri mai mult sau mai puțin ciudate din partea celorlalți, mai ales că logodnicul tinerei este confundat deseori cu bunicul ei din cauza aspectului lui fizic îmbătrânit. Bărbatul are părul cărunt și o barbă mare, albă, și poate că aceste două lucruri îi fac în principal pe ceilalți să se întrebe dacă nu cumva John este ruda mai în vârstă a lui Taylor.

Totodată, unele persoane au mers atât de departe încă i-au spus tinerei, pe social media, că aceasta ar fi într-o relație cu John doar datorită banilor lui, pentru că altfel nu se explică de ce ar "sta" cu acesta.

Tânăra a declarat, potrivit The Sun: "Socia media e locul unde mulți se ascund după ecrane și spun tot ce vor. E destul de trist".

Citește și: Cheryl McGregor și logodnicul ei Quran McCain, cuplul controversat, cu o diferență de vârstă de 37 ani. Cum arată îndrăgostiții

Citește și
Cleopatra Stratan, imbracata intr-o rochie albă
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Zarug a răspuns întrebării „De spui mereu fă”. Iată care este explicația dată de concurentul de la Asia Express 2021
Zarug, motivul pentru care spune „fă”. Concurentul a explicat totul pe rețelele de socializare
Zarug, motivul pentru care spune „fă”. Concurentul a explicat totul pe rețelele de socializare
colaj de fotografii cu anamaria prodan si laurentiu reghecampf
Presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf, prima declarație despre relația ei cu soțul Anamariei Prodan. Cum se înțeleg
Presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf, prima declarație despre relația ei cu soțul Anamariei Prodan. Cum se înțeleg
Mai multe articole

Au fost și oameni necunoscuți care au dus lucrul acesta atât de departe că au început să îi fotografieze pe Taylor și pe John cu telefoanele atunci când aceștia erau în oraș, de parcă ar fi fost ceva în neregulă cu ei. Când se întâmpla așa ceva, tânăra ține și mai mult morțiș ca iubitul ei să o ia în brațe și să o sărute, tocmai pentru că nu vrea să țină cont de privirile răutăcioase ale celorlalți. Tânăra e de părere că "după ce a sărutat câteva broaște, și-a găsit prințul", în sfârșit.

"Când suntem în public, se leagă lumea de aspectul fizic al nostru, auzim șoapte, vedem când ne sunt făcute fotografii", a explicat tânăra.

"Arăt ca o fetiță care stă pe lângă el. Ne ținem de mână și am și acest inel de logodnă", a completat Taylor.

Taylor și John s-au logodit după doar șapte luni după ce s-au găsit pe o aplicație de dating, iar în 2022 urmează să se căsătorească. Ea încearcă să îi facă pe oameni să își dea curs sentimentelor, indiferent de vârstă, statut social, religie etc, și să fie fericiți așa cum simt.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri