Antena Căutare

Tcaciuc a iesit din inchisoare: "Zece ani de lupta si abia acum am castigat"

Omul de afaceri sucevean Severin Tcaciuc a fost eliberat, in aceasta dupa-amiaza, din Penitenciarul Botosani, in baza unei hotarari emise de magistratii Tribunalului Botosani.

Instanta a admis un recurs al lui Tcaciuc si a casat o sentinta emisa, in urma cu o luna, de Judecatoria Botosani prin care a fost respinsa cererea de eliberare conditionata a acestuia.

La iesirea din penitenciar, Tcaciuc a refuzat sa dialogheze cu presa. El a urcat la volanul unui autoturism si plecat spre Suceava.

"Va pup! Nu doresc nimanui sa treaca prin situatia asta. Zece ani de lupta si abia acum am castigat, dupa ce am fost ranit!", a spus, din masina, omul de afaceri sucevean.

Severin Tcaciuc a adaugat ca isi va continua afacerile pe care le-a derulat inainte de a fi arestat.

Omul de afaceri sucevean a fost incarcerat in Penitenciarul Botosani in luna august 2009, dupa ce a fost extradat din Austria.

El a ispasit doua treimi din pedeapsa de doi ani si cinci luni primita pentru evaziune fiscala si, potrivit legii, are dreptul la eliberare conditionata.

Sursa: Jurnalul National

TI Romania: Deciziile CCR privind CSM ne arunca intr-o criza institutionala fara precedent... ICCJ: Recursul vamesilor arestati la Vama Siret a fost respins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x