Antena Căutare

Te joacă pe degete! Zodiile acestea sunt experte în manipulare! Uite de cine trebuie să te ferești!

Unele persoane sunt adevărate maestre ale manipulării și se pare că zodia joacă un rol important în acest sens. Uite de cine să te ferești dacă nu vrei să pici în plasa lor. Aceste zodii te vor juca pe degete!

Unele persoane sunt adevărate maestre ale manipulării și se pare că zodia joacă un rol important în acest sens. Uite de cine să te ferești dacă nu vrei să pici în plasa lor. Aceste zodii te vor juca pe degete!

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Acest semn zodiacal este descrierea perfect a incapatanarii. La fel ca si animalul care-l descrie, Berbecul se arunca mereu cu capul inainte fara sa stea sa socoteasca fiecare detaliu in parte. Scopul lui este sa castige si sa-si atinga telurile indiferent de ceea ce trebuie sa foloseasca. Manipularea este una din caracteristicile personalitatii sale, pentru ca tot ceea ce isi doreste este sa nu clacheze.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Loial si intelept, Taurul nu se foloseste de astfel de trucuri decat atunci cat este sigur ca alegerea celorlalti nu este cea mai potrivita. Acesta va folosi manipularea doar cu persoane influente si o va face doar pentru a obtine un ajutor pentru cei aflati la ananghie. Acest semn ar putea fi numit un Robin Hood al zodiacului.

Unele zodii sunt experte în manipulare

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Nativii acestei zodii sunt extrem de curiosi si foarte manipulatori. Datorita temperamentului lor contradictoriu ei reusesc sa te duca de la o discutie la alta si astfel te vrajesc pana ajungi esti de acord cu ceea ce zic. Astrologii sunt de parere ca acestia sunt manipulatorii numarul unu ai zodiacului.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Acest semn zodiacal este unul dintre cele mai sensibile. Iubitori, visatori si intuitivi, acestia ajung sa manipuleze fara sa-si dea seama. Folosesc mai degraba santajul emotional, avand ochii inlacrimati atunci cand observa ca ceva nu le iese asa cum isi doresc. Asa ca nu te supara pe ei daca iti dai seama ca se folosesc de tine, pentru ca nu o vor face cu rautate.

LEU (23 iulie – 23 august)

Imaginea de sine este principalul lor atu! Nu au nevoie sa manipuleze, caci acestia au tendinta sa aiba in jurul lor doar persoane altruiste care sa fie gata sa le sara imediat in ajutor. Acest semn zodiacal reuseste sa se impuna foarte usor cu ajutorul personalitatii lor magnetice. Leii reusesc sa preia controlul fara ca macar sa realizezi ca acest lucru se intamplă.


Şoferii din România, în AL NOUĂLEA CER! Se schimbă LIMITA DE VITEZĂ în localitate... Expertiza Parchetului General în cazul Colectiv: Construcţii fără autorizaţii, niciun control de la primărie în cinci an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x