Antena Căutare

Țeapă de zile mari la Constanța! Au plătit 400 de lei pentru o petrecere pe un yacht care nu există!

Visau deja la bufetul cu cele mai rafinate preparate şi la DJ-ul care avea să animeze evenimentul.

Visau deja la bufetul cu cele mai rafinate preparate şi la DJ-ul care avea să animeze evenimentul.

Numai că, înainte cu doar câteva zile de începerea petrecerii, sutele de tineri care îşi cumpăraseră bilete au fost anunţaţi de organizator că evenimentul a fost anulat.

Desigur, au fost asiguraţi că-şi vor primi banii înapoi. Ceea ce nu s-a întâmplat nici până în ziua de azi.

Tânărul şi cei 9 prieteni ai lui au crezut în anunţul postat pe Facebook la începutul verii şi au crezut că vor avea parte de o super-petrecere. Mai ales că organizatorul le promisese un bufet suedez, băutură la discreţie şi un DJ cunoscut. La fel au crezut peste o mie de oameni din toată ţara.

"Prietenii de familie ai tatălui meu şi-au luat bilete şi au venit. Nu era absolut niciun iaht. Chiar au căutat, au aşteptat, nu a venit nimeni", povesteşte o tânără.

" Pe 1 august am văzut anunţul pe Facebook că acest eveniment a fost anulat. Apoi am dat telefon la numărul la numărul afişat pe Facebook şi nu ne-a răspuns nimeni.", adaugă un tânăr.

Tot pe Facebook au fost anunţaţi că își vor primi banii înapoi în 2 săptămâni.

"Greşeala noastră a fost că, de la început, nu ne-am interesat despre navă, despre această firmă. Asta a fost greşeala noastră plus a sutelor de persoane care au mai cumpărat bilete", recunoaşte unul dintre păgubiţi.

Citește mai mult pe observator.tv!

Miliardarul Puiu Popoviciu, urmărit internațional. Trebuie să execute șapte ani de închisoare... Soarta părinţilor s-a decis astăzi! Guvernul a decis ca indemnizația pentru creșterea copilului să fie plafonată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x