Antena Căutare

Televizorul, mai important pentru romani decat frigiderul si aragazul

Aproape ca nu exista familie din Romania care sa nu detina macar un televizor. Acesta este mai important decat toate celelalte aparate din lume, chiar si decat aragazul, masina de spalat sau frigiderul. Conform statisticilor, unul din sase romani are televizor, dar nu si frigider.

Mare e casa romanului si, mai ales, plina de electronice si electrocasnice. Fara indoiala, regele absolut este televizorul.

Statistica e cruda cu noi. Cifrele spun ca 96 de romani dintr-o suta au televizor acasa, dar numai 79 la suta detin un frigider. Aragazul este prezent in 94 de gospodarii dintr-o suta iar telefonul mobil, in 83 de case dintr-o suta. Masina de spalat rufe si aspiratorul nu sunt asa de raspandite. Aerul conditinat este, practic, un lux, alaturi de consola de jocuri sau de DVD-player.

Dar poate ca tehnologia va face dreptate celor care au televizor si nu au apucat sa cumpere un frigider. Producatorii asiatici au inventat deja combina frigorifica cu ecran si conexiune la internet.

Cu ce sunt doate casele romanilor

Televizor: 96,4%
Aragaz: 94,5%
Telefon mobil: 83,1%
Frigider: 79,2%
Masina de spalat: 77,8%
Aspirator: 67,3%
DVD player: 32,7%
Consola de jocuri: 3,5%
Aer conditionat: 3,1%

Puteti urmari toate editiile Observatorului Special pe AntenaPlay.ro.

Vremea cu Flavia Mihasan: "Temperaturile raman bune, dar va ploua izolat, in toata tara"... Doua autocare s-au ciocnit violent, in apropiere de Vama Nadlac. Trei morti si 29 de raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x