Antena Căutare

Temperaturi de vara si seceta, pana la finalul lunii septembrie. Vezi cum va fi vremea in urmatoarele zile!

Pana la sfarsitul lunii, tot de vara vom avea parte. Nu sunt anuntate ploi serioase in urmatoarea perioada, doar in sudul tarii vor cadea maine cativa stropi.


Asadar, vremea va fi in continuare secetoasa si mult mai calda decat ar fi fost normal in aceasta perioada. Doar noptile si diminetile devin mai de toamna, din punct de vedere termic.

Ploile ne vor racori la sfarsitul lunii, atunci vom simti cu adevarat sezonul in care ne aflam.

PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE:

MIERCURI (21 septembrie)
Cerul va fi variabil cu unele innorari in regiunile sudice, unde izolat vor fi averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 28 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, dar si usor mai ridicare pe litoral. Dimineata si noaptea in zonele joase vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica va marca o usoara scadere.

JOI (22 septembrie)
Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in sud-estul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 22 si 28 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade, mai scazute in depresiuni. Spre dimineata, in zonele joase vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

VINERI (23 septembrie)
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile montane, unde izolat vor fi ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 30 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade.


SAMBATA (24 septembrie)
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in zona montana, unde cu totul izolat vor fi ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 19 si 29 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade, mai scazute in depresiuni.

Dictarea la liceu demonstreaza ca mai exista elevi care nu stiu sa scrie corect... Nivel scazut al Dunarii pune in pericol centrala atomica de la Cernavoda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x