Antena Căutare

Temperaturi record! Marți, cea mai călduroasă zi din iarnă

16 februarie este considerată până acum cea mai călduroasă zi din această iarnă. Termometrele au arătat, marți,chiar și 24 de grade Celsius, o valoare record pentru luna februarie, care nu s-a mai înregistrat în România de mai bine de 20 de ani.

16 februarie este considerată până acum cea mai călduroasă zi din această iarnă. Termometrele au arătat, marți,chiar și 24 de grade Celsius, o valoare record pentru luna februarie.

Vreme extrem de călduroasă la jumătatea lunii februarie. Marți, cea mai ridicată valoare a înregistrat 24 de grade în zonele sudice din țară, un record al ultimilor 20 de ani.

"În anul 1995, pe 27 februarie, s-au atins recordurile lunare absolute, adică cea mai ridicată temperatura înregistrată vreodată în luna februarie de când se fac măsurători la stațiile meteo. Atunci au fost 26 de grade Celsius la Medgidia și 23 de grade în București.”, a declarat meteorologul Maria Tomescu pentru agerpres.ro.

Vremea frumoasă se va menține și în zilele următoare, însă temperaturile vor înregistra o scădere accentuată. Cu toate astea, valorile se vor situa peste cele normale pentru a doua decadă a lunii februarie.

Schimbări mari pentru elevi. Cum arată planurile-cadru propuse în dezbaterea finală care a avut loc la Ministerul Educți... Veste bună pentru toți tăticii! Veți putea beneficia de zece zile lucrătoare de concediu paternal!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x