Antena Căutare

Temperaturile revin la normal, la inceputul saptamanii. Vezi prognoza pe trei zile!

In prima parte a saptamanii temperaturile revin la normal, cu maxime cuprinse intre 18 si 24 de grade. Ploile vor mai aparea in zilele urmatoare doar in nordul si in vestul tarii, dar neinsemnate cantitativ. De joi, insa temperaturile scad.

Luni
ploi locale in partea de est sud-est a tarii 8
18 grade

In Capitala peste zi se risipesc norii si sunt sperante sa zarim si soarele. Temperatura aerului mai creste usor, dar tot de vreme rece avem parte: vor fi in jur de 16 grade la amiaza, iar vantul nu trece de moderat. Presiunea atmosferica creste de la 751 mm coloana de mercur, valoare deja sub cea considerata confortabila pentru organismul uman.

La munte inceputul de saptamana aduce tot vreme rece si inchisa, de toamna tarzie, desi temperatura aerului incepe sa creasca usor comparativ cu valorile inregistrate duminica. Precipitatiile prognozate local in Carpatii Meridionali si in Carpatii Orientali se transforma in ploi. In celelalte masive se arata si soarele, iar sansele de ploaie sunt reduse.Vantul continua sa sufle tare pe creste, accentuand senzatia de rece.

Marti se incalzeste usor in toate regiunile, incat de la o dimineata rece, cu minime pana spre minus 5 grade in depresiunile Carpatilor Orientali, la amiaza temperatura aerului are valori intre 10 si 20 de grade. Continua sa ploua local in sud-est, iar pe suprafete restranse incep din nou ploi slabe si in nord-vest si centru. Vantul trece de moderat doar pe crestele muntilor.

Vezi prognoza meteo pe regiuni!

Se incalzeste si in Capitala, dar dimineata va fi tot una rece. Peste zi soarele se arata printre nori si temperatura creste la 18...19 grade, iar vantul nu trece de moderat.

Miercuri o masa de aer cald isi face simtita prezenta la noi in tara, asa ca temperatura creste mai ales in sud. Maximele termice ajung in preajma normelor climatologice ale datei si vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade. Soarele va fi temporar acoperit de nori, iar in regiunile nordice, centrale si de rasarit, pe arii restranse vor mai cadea ploi slabe. Vantul are intensificari la munte, dar in rest nu trece de moderat.

Bucurestenii vor avea o zi de miercuri cu aproape 22 de grade in termometre, dar cerul va fi temporar noros, iar vantul mai sprinten.

Foto: Intact Images

Angajatii disponibilizati de la Nokia vor primi plati compensatorii. Nu se stiu insa sumele!... Bucurestiul, santier in lucru: Incep constructiile la 8 parcari subterane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x