Antena Căutare

Tente prezinta solutii pentru o mobilitate mai bună!

De aproape un secol, Tente este alaturi de clientii sai pentru a oferi solutii inteligente de mobilitate.

De aproape un secol, Tente este alaturi de clientii sai pentru a oferi solutii inteligente de mobilitate. Astfel de solutii, crede compania, imbunatatesc pozitiv calitatea oamenilor si mediul de lucru in care acestia actioneaza. Serviciile oferite de brand sporesc productivitatea, asigura o mai buna siguranta si, mai ales, deschid noi orizonturi in termeni de design, durabilitate si protectia mediului inconjurator.

Fie ca vorbim de tehnologie industriala, comerciala, medicala, transport de marfuri grele, inginerie mecanica, intralogistica, echipamente de productie sau sectorul de mobila, rotile si rotilele Tente impun noi standarde, standarde care pun in miscare o serie de modificari influente.

Alaturi de cuvantul mobilitate se alatura si alti termeni, printre care progresul. Flexibilitate. Determinare. Astfel de criterii sunt cele care contureaza inteligent viata moderna a omului de zi cu zi si sunt in stransa corelatie cu succesul si dezvoltarea. De aceea, Tente lucreaza continuu pentru a creste mobilitatea cu fiecare zi ce trece. Cu rotile si rotilele Tente, cu standarde de inalta calitate si fara compromisuri si, mai inainte de toate, cu o promisiune clara -- o mobilitate mai buna -- Tente devine alegerea clara in ceea ce priveste viata pe roti.

"Suntem o companie care opereaza la nivel global si care ofera sprijin pe cinci continente - si anume asistenta la fata locului cu un serviciu de oportunitati egale si asistenta in amanunt. Personalul nostru nu numai ca intelege cerintele regionale si industriale, dar si vorbeste limba dumneavoastra si este familiarizat cu practicile culturale ale tarii dumneavoastra," declara elegant specialistii.

"Imbunatatim mobilitatea - mai bine, mai repede si mai util, sau pe scurt - mai eficient. Pentru noi, inseamna sa oferim acces usor la produsele si serviciile noastre. In plus, garantam clientilor nostri un parteneriat profesional si actionam intr-o maniera productiva orientata spre obiective precise," continua Tente.

Compania inregistreaza peste 30 de filiale, 225 milioane de euro cifra de afaceri si 10 investitii nete de milioane. Tente se gaseste atat in Europa, cat si in Asia si America, avand peste 1500 de angajati gata sa ajute clientul cu sfaturi de inalta calitate atunci cand vine vorba de mobilitate.

In acest fel, compania se asigura ca duce mobilitatea cat mai departe si priveste fiecare provocare a clientilor ca o sursa de inspiratie din care si Tente la randul sau se poate inspira si crea si initia idei. Acesta este unul din miile de moduri prin care compania isi propune sa satisfaca cerintele clientului si de a dezvolta solutii noi pentru acestia, imbunatatind, in acelasi timp, calitatea vietii pentru toata lumea, totul, pe o baza durabila.

Prezentare generala a rotilor si rotelelor

O roata consta din suprafata de rulare, centrul rotii si rulmentul rotii. Pentru fiecare componenta pot fi selectate diferite materiale si modele. De exemplu, materialele de rulare sunt subdivizate in materiale dure si moi, care sunt potrivite pentru diferite tipuri de pardoseli. Centrul rotilor poate fi fabricat, de exemplu, din otel, plastic, zinc turnat sub presiune sau din metal turnat. Sunt disponibile trei grupuri principale de rulmenti: rulmentul simplu, rulmentul cu bile si rulmentul cu role.

Pe de alta parte, rotilele cuprind o roata, o rotila si o armatura. Si in acest caz, sunt disponibile mai multe versiuni. Disponibile ca si carcase de roti fixe sau pivotante, in care fie roata este fixa, fie se poate roti. Foile de otel sau fonta maleabila sunt adesea folosite ca material pentru rotila. Rotita este conectata la dispozitiv, aplicatie sau carucior prin intermediul unui racord. In functie de aplicatie, pot fi utilizate fitinguri tubulare sau placi.

Roti si role cu capacitate de sarcina mare sunt disponibile de asemenea intr-o varietate de modele diferite la Tente. Functia si calitatea unei roti sau rotile depind atat de conceptul general, cat si de detaliile individuale. Chiar si diferentele mici pot influenta solutiile de mobilitate in diferite domenii de aplicare. Acesta este motivul pentru care Tente, ca producator experimentat de roti si role, ofera solutii personalizate care satisfac cerintele clientilor sai.

"Avea viteză, a aruncat-o șapte metri în aer." Organele Simonei, mama care a murit sub ochii fiicei de șase an... Revoltător! Zeci de elevi ai unui liceu cu program sportiv, antrenamente pe jumătate de teren, după ce cealaltă parte a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x