Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Teodor, un puști de 18 ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Mama acestuia, disperată: ”Ajutați-mă să-l găsesc, vă rog!”

Teodor, un adolescent în vârstă de 18 ani, a plecat de acasă duminică după amiază, iar de atunci e de negăsit. Mama acestuia, o femei în vârstă de 48 de ani, a anunțat polițiștii. 

Teodor, un puști de 18 ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Mama acestuia, disperată: ”Ajutați-mă să-l găsesc, vă rog!”

Femeia s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila și a sesizat dispariţia, din data de 01.12.2019, a fiului său, Tronciu Teodor, în vârstă de 18 ani, care a plecat de la domiciliul din Brăila şi nu a mai revenit.

Conform primelor date obținute de polițiști, se pare că nu e prima dată când copilul dispare de acasă.

Semnalmente: înălţime 1,85 de centimetri, greutatea de 75 de kilograme, constituţie atletică, părul negru, tuns scurt, ochii căprui, prezintă o cicatrice postoperatorie de apendicită.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: fes negru, fular negru, palton gri, blugi gri, strâmţi, bocanci negri. Pentru Tronciu Teodor s-a solicitat căutarea la nivel naţional şi internaţional.

”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro