Antena Căutare

Teorie îngrozitoare: „În realitate, au murit mult mai mulți oameni. Au fost puși în saci, ascunși!”

Un cetățean care a fost prezent la evenimentele petrecute zilele trecute la clubul Colectiv a prezentat o variantă înfricoșătoare

Un cetățean care a fost prezent la evenimentele petrecute zilele trecute la clubul Colectiv a prezentat o variantă înfricoșătoare. Iată ce a postat acesta pe pagina sa de Facebook.

„Ieri, la Marșul Tăcerii, m-am întîlnit cu un amic. Mi-a spus că și-a pierdut patru prieteni în incendiul de la Colectiv. Fusese cît pe ce să meargă și el la concert, dar a preferat să rămînă acasă și să se uite la rugby.

E îngrozitor ce s-a întîmplat vineri-seară la Colectiv, mult mai îngrozitor decît știm noi că s-a întîmplat. Am aflat adineauri o informație cumplită, nu pot să divulg sursa, dar sursa lucrează la ISU.

Prieteni, lucrurile stau mult mai prost decît ne spun sursele oficiale. Mi s-a spus că, în realitate, au murit mult mai mulți oameni. Ceea ce știm noi, din surse oficiale, pe filiera Arafat, e că, inițial, au fost 27 de morți, 26 în prespital și unul în spital. Sursa ISU spune că mulți morți au fost puși în saci și ascunși. Claudiu Petre, de exemplu, a fost de negăsit la început, după ce fusese căutat la IML și prin spitale. Apoi, a apărut, ca din senin, la IML. Mai sînt și alții care, în perioada următoare, ar trebui să apară, și tot din senin.

Știu că am în lista mea jurnaliști de calitate. Jurnaliștii știu cum e cu sursele: sursele rămîn în umbră, informația iese la lumină. Cînd se va face, cu adevărat, lumină, vom înțelege că ăștia nu ne fură doar viața. Ăștia ne fură chiar și morții.”

Varianta este susținută în mediul online și de un mesaj pentru a cărei veridicitate nu garantăm:

Ce a văzut Roxana Vâlciu, unul dintre jandarmii de serviciu în noaptea tragediei: "Mi-a rămas în minte un tânăr pe ... Un preot rupe tăcerea și vorbește despre tragedia de la Colectiv! „Ei au împlinit cea mai mare poruncă a lui Iisus”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x