Antena Căutare

UPDATE | Teorie șocantă: STS a furnizat coordonate GREȘITE despre avion!

Reprezentanţii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) susţin că locul producerii accidentului aviatic din Munţii Apuseni a fost stabilit pe baza informaţiilor furnizate de operatorii de comunicaţii mobile odată cu primirea primului apel la 112, potrivit Antena 3, care prezintă și dovada!

UPDATE | Teorie șocantă: STS a furnizat coordonate GREȘITE despre avion!
| mondonews.ro

UPDATE: Antena 3 prezintă DOVADA că Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a greşit localizarea avionului! VEZI AICI!

Știrea inițială: Reprezentanţii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) susţin că locul producerii accidentului aviatic din Munţii Apuseni a fost stabilit pe baza informaţiilor furnizate de operatorii de comunicaţii mobile odată cu primirea primului apel la 112, potrivit Antena 3.

Informaţia a fost ulterior pusă la dispoziţia instituţiilor ce au participat la operaţiunea de căutare şi salvare, informează STS.

Întrebat despre dificultăţile de localizare a avionului prăbuşit în Apuseni, ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a spus că răspunsul poate fi găsit la STS Cluj.

VEZI AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI

Primele imagini de la locul prăbuşirii avionului pilotat de Adrian Iovan... Mărturiile unuia dintre salvatori: "Mi-am dat jos maieul şi le-am făcut foc"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x