Antena Căutare

Anunțul momentului! Terasele ar putea fi închise în România, din cauza exploziei cazurilor de coronavirus

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, susține că la terase nu se respectă regulile sanitare, iar acest lucru pune în pericol atât sănătatea clienților, cât și a personalului. Ministrul a făcut weekendul trecut verificări la cluburi şi terase de pe litoral.

Anunțul momentului! Terasele ar putea fi închise în România, din cauza exploziei cazurilor de coronavirus Galerie
Terasele ar putea fi închise în România | Hepta

Violeta Alexandru susține că a mers personal să vadă cum stau lucrurile și dacă se respecta măsurile sanitare impuse de autorități pentru a evita orice risc de transmitere a coronavirusului. Ministrul Muncii a remarcat aglomerare în zona de intrare, faptul că erau preluate mai multe rezervări peste numărul optim şi că personalul şi angajaţii nu purtau mască în mod corect.

Ministrul Muncii, verificări la cluburi și terase, pe litoral

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a făcut verificări sâmbătă seara la cluburi şi terase din staţiunea Mamaia şi a remarcat că zonele de la intrarea în localuri erau aglomerate şi crede că agenţii economici trebuie să fie mai atenţi la procesul de rezervare, pentru că preiau rezervări peste numărul optim. Ea a mai cerut managerilor şi personalului localurilor să poarte mască şi să dea astfel un exemplu clienţilor.

Anunțul momentului! Terasele ar putea fi închise în România, din cauza exploziei cazurilor de coronavirus

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru

Hepta

*Ministrul Muncii, Violeta Alexandru; Foto: Hepta

Guvernul va închide terasele doar dacă sănătatea clienților și a angajaților nu e protejată

Violeta Alexandru a precizat că Guvernul nu doreşte să închidă aceste localuri, dar trebuie ca sănătatea angajaţilor şi a clienţilor să fie protejată. Violeta Alexandru a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, susţinuă la Constanţa, că a avut discuţii la sfârşitul acestei săptămâni cu manageri de terase şi cluburi de pe litoral şi le-a transmis observaţiile sale.

Ministrul Muncii a mai afirmat că a văzut şi clienţi nemulţumiţi de prezenţa echipelor de control, dar că nu se poate imagina o situaţie sub control şi fără responsabilitatea celor care merg în aceste cluburi.

Zeci de percheziţii in Bucureşti şi în mai multe judeţe în două dosare de evaziune fiscală prin intermediul unor firme f... Revenim la starea de urgență?! Organizația Mondială a Sănătății, avertisment după explozia de cazuri de coronavirus: ”Un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x