Antena Căutare

Gata cu distracția! Terasele din Vamă vor difuza doar muzică ambientală. Măsura a fost luată pentru diminuarea riscului de extindere a coronavirusului

Atmosfera de altădată din Vama Veche a apus, sub ameninţarea unui focar de infecţie cu noul coronavirus. Pentru a nu lăsa inconştienţa să se transforme într-o armă letală, autorităţile locale au schimbat, aseară, regulile în staţiunea vamaioţilor puşi pe distracţie până-n zori.

La barurile de pe plajă a fost difuzată doar muzică ambientală, la volum redus. În speranţa că aşa turiştii nu se vor mai îmbulzi ca-n weekendul trecut.

Primarul comunei Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu, a anunţat că, începând din acest weekend, beach-barurile cu program non-stop din Vama Veche vor difuza doar muzică ambientală, la fiecare sfârşit de săptămână, iar volumul acesteia va fi unul coborât. Măsura a fost luată pentru diminuarea riscului de extindere a virusului SARS- COV 19.

”No more dancing” se numește programul la care au aderat agenții comerciali din localitate și a fost apoi validat de Primăria Limanu. Mai exact, dupp asfințit, în Vama Veche nu se va mai auzi muzică de party sau de dans, ci doar melodii de lounge.

Fenomen uimitor pe plajele din Mamaia! Stratul de alge devine tot mai gros pe zi ce trece: Imaginile surprinse de turișt... O tânără de 27 de ani a murit într-un accident, sub ochii soțului ei. Trei copii, care au fost și ei răniți, au rămas or...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x