Antena Căutare

Mihai Eminescu a trimis turiștii acasă, la ora "potrivită"! Cluburile și restaurantele de pe litoral au găsit soluția perfectă pentru a respecta închiderea la ora 23:00

Ca să convingă mai uşor şi mai lin clienţii să plece acasă la ora la care terasele trebuie închise potrivit regulilor anti covid, un Dj a apelat la poezie. Şi nu orice fel de poezie.

"Somnoroase păsărele / Pe la cuiburi se adună, / Se ascund în rămurele - Noapte bună!", asta s-a auzit în boxele unui club de pe litoral, atunci când ora închiderii a sosit.

Mulți s-au amuzat, însă patronii nu au prea avut motive. Decizia de închidere a localurilor la ora 23:00 i-a afectat mult pe cei care au afaceri în aceste domenii. Vânzările au scăzut aproape la jumătate

Guvernul a decis să stingă lumina mai devreme în judeţele unde există cel mai mare risc de răspândire a virusului. Nici petrecerile de nuntă sau botez nu mai pot fi ţinute după această oră.

Decizia îi loveşte cel mai rău pe tinerii care merg la mare. Terasele unde în fiecare noapte de weekend era arhiplin vor pune zăvorul pe uşă la ora la care altădată abia deschideau. Nici ziua, clienții nu mai au voie să danseze sau să socializeze în zona barului.

Creștere alarmantă a cazurilor de coronavirus, în România! 1.215 de noi îmbolnăviri! Încă 35 de morți! Câți pacienți cu COVID-19 sunt la ATI

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, marţi, alte 1.215 cazuri de infectare cu noul coronavirus, precum şi 35 de decese ale unor persoane infectate.

Astfel, până astăzi, 11 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 63.762 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 1.404.845 de teste. Dintre acestea 19.491 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 11.595 în baza definiţiei de caz şi a protocolului medical, iar 7.896 la cerere. De asemenea, de la ultima informare făcută de GCS, au fost raportate şi rezultatele a 20 de teste prelucrate anterior ultimelor 24 de ore şi transmise până la data de 11 august.

În total, 30.585 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi 6.756 de pacienţi asimptomatici au fost externaţi la 10 zile după depistare.

Câte persoane cu COVID-19 au murit, în România

Autorităţile anunţă, de asemenea, că până astăzi, 2.764 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 10.08.2020 (10:00) – 11.08.2020 (10:00) au fost înregistrate 35 de decese (21 bărbaţi şi 14 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa – Năsăud, Braşov, Buzău, Caraş – Severin, Dâmboviţa, Dolj, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Mureş, Olt, Prahova, Sălaj, Timiş, Tulcea, Vaslui, Vrancea şi Municipiul Bucureşti.

Resurse și oportunități pentru profesori, nevoiți să predea online... Ministerul Sănătății: "Să măsori temperatura elevilor este inefcient!" Care sunt noile măsuri ce ar urma să fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x