Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Terasele, restaurantele, hotelurile, redeschise total în România. Data a fost făcută publică de premierul Orban

Terasele, restaurantele, hotelurile, redeschise total pe 15 iunie, ar fi anunțul făcut de premierul Ludovic Orban la întâlnirea avută la Guvern cu reprezentanții din HoReCa.

Premierul Ludovic Orban le-a promis afaceriștilor din domeniul Horeca, la întâlnirea de la Palatul Victoria, că hotelurile, restaurantele, terasele s-ar redeschide pe 15 iunie, potrivit unor informații obținute pe surse de Antena 3.

Citește și:

Când vine nota de plată pentru ”euforia” din weekend. Alexandru Rafila, noi declarații: ”În șapte zile vom afla dacă avem probleme!”

”Restaurantele, terasele vor fi redeschise de la 1 iunie, urmând ca hotelurile toate să fie redeschise pe 15 iunie. Luăm toate măsurile necesare în așa fel încât pe 15 iunie să fie startul pentru litoral 2020. Noi am cerut mai devreme, am făcut o reevaluare și am hotărât pe 15 iunie", a spus Murad, președintele Federației Patronatelor din Turism, pentru Antena 3.

Promisiuni făcute de premierul Orban cu privire la redeschiderea domeniului HoReCa

"Avem promisiune de la Ludovic Orban privind șomajul tehnic, ne reduce chiriile la plajă, primă de reangajare. Avem o redeschidere din partea premierului. A spus că e important să repornim economia”, a mai spus acesta.

Recomandari