Antena Căutare

Terbilism filmat şi transmis live pe Facebook, în Brăila. Un tânăr de 29 de ani şi-a incendiat propria maşină

Terbilism filmat şi transmis live pe Facebook, în Brăila. Un tânăr de 29 de ani şi-a incendiat propria maşină şi imediat ce s-a aprins flama, a pornit şi live-ul pe reţeaua de socializare ca să urmărească şi prietenii săi virtuali cum flăcările înghit cu totul autoturismul. În acest timp, omul şi-a explicat isprava.

În clipul video se aude cum un prieten insistă să stingă focul înainte de a distruge maşina complet, ba chiar se oferă să aducă o găleată de apă, însă tânărul refuză categoric.

Un internaut totuşi a dat alarma la 112, iar un echipaj al pompierilor a intervenit pentru a stinge incendiul care se putea extinde şi la casa din imediata apropiere.

Poliţiştii au deschis acum o anchetă, iar tânărul piroman riscă să fie amendat. Până atunci, a fost însă dus la pshiatrie pentru a fi evaluat.

Numărul deceselor în urma epidemiei cu noul coronavirus a crescut la 132 în China... Caz uluitor la Timișoara! 40 de oameni ai străzii au fost în pericol de moarte după o acţiune de deratizare şi dezinsecţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x