Antena Căutare

Terorismul, la granita Romaniei. Tara noastra a fost supusa, de curand, unui atac cibernetic fara precedent

Cei doi romani decedati in Algeria sunt cele mai recente victime in razboiul contra teorrismului.

Avem zeci de militari morti in Afghanistan. Avem si victime civile in atentate din toata lumea: Tel Aviv, Madrid, Londra sau Statele Unite. Recent, teroristii au lovit la putin peste 100 de kilometri de granita Romaniei, in Bulgaria, la Burgas.

Vremea atentatelor cu masini capcana a trecut. Un terorist inarmat cu un calculator si o conexiune la internet poate fi mai periculos decat un kilogram de C4. Servere guvernamentale si private au fost atacate recent din afara. Tinta? Date despre resursele naturale are Romania. Pagubele? Inca neconfirmate. Si nici nu le vom afla prea curand, pentru ca vor fi tinute secrete.

Romanii decedati in Algeria urmeaza sa fie repatriati zilele acestea. O aeronava de tip C27Sparta a decolat in aceasta dupa amiaza catre Algeria. Operatiunea de repatriere va fi incheiasa maine dimineata, dupa ora 6:00.

Pusti de bani gata: Un tanar de 16 ani a condus o masina de lux cu 200 km/h, in localitate... EXCLUSIV Reporterii Observator le-au oferit de munca cersetorilor, fara succes. Cu mana intinsa castiga 1.000 euro pe lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x