Antena Căutare

TEST: se mișcă sau nu imaginea? Dă un răspuns și află cum stai cu sănătatea mintală. Tu l-ai trecut?

Testul îți propune să afli mai multe amănunte despre tine, printre care și starea în care te afli, nu doar din punct de vedere fizic, dar și psihic. Acest test vă va ajuta să vă măsurați nivelul de oboseală mentală

TEST: se mișcă sau nu imaginea? Dă un răspuns și află cum stai cu sănătatea mintală. Tu l-ai trecut?
| test

Testul îți propune să afli mai multe amănunte despre tine, printre care și starea în care te afli, nu doar din punct de vedere fizic, dar și psihic. Acest test te va ajuta să îți măsori nivelul de oboseală mentală

Testul vizual de mai sus este pregătit de un renumit psihiatru japonez, profesor de psihologie la Universitatea din Ritsumeykan din Kyoto, după ce a început să studieze cu atenție subiectul percepției vizuale și al iluziilor optice. Acest psiholog a obținut recunoaștere la nivel mondial cu iluzia sa optică de „șarpele rotativ”.

Acest test vă va ajuta să vă măsurați nivelul de oboseală mentală. Testul este foarte simplu: priviți cu atenție imaginile și definiți dacă se mișcă sau nu. Dacă da ... Cât de repede se mișcă? Și acum, citiți rezultatele.

Imaginile nu se mișcă:

Aveți o pace interioară de invidiat. Da, sunteți unul dintre oamenii care știu să depășească dificultățile cu succes și, de obicei, depășiți poblemele și experiențele neplăcute pe care vi le oferă viața.

Imaginile se mișcă încet

V-ați epuizat puterea și în curând veți începe să explodați! De aceea, se recomandă să vă odihniți puțin, atât fizic, cât și psihic. Cel mai bun remediu: un somn sănătos de 8 ore.

Imaginile se mișcă foarte repede:

Din păcate, acesta este un semnal de alarmă și poate fi vorba despre un simptom de stres. Dacă continuați acest ritm de viață, puteți suferi o criză nervoasă. Sfat: nu lăsați alarma să sune. Ceea ce aveți nevoie este de o odihnă bună și, poate, puțin ajutor psihologic. Lucrurile vor fi mai bune dacă priviți viața dintr-un alt punct de vedere. Da, viața nu este ușoară, dar totul are o soluție. Problemele pot fi rezolvate, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji.

Un român s-a îmbogățit peste noapte! Cum a reușit să câștige 280.000 de euro, într-o singură lună, cu o afacere deschisă... Galaţi: Cincizeci de persoane, evacuate dintr-un bloc după ce o ţeavă de gaz a fost fisurată accidental...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x