Antena Căutare

Tevile de apa din Slanic Prahova, "paralizate" pe timpul iernii: Hidro Prahova nu a facut racordarea la noua retea

De un an si jumatate oamenii din Slanic Prahova stau cu tevile de apa inghetate sau sparte pe timpul iernii, asta dupa ce Hidro Prahova nu face racordarea la noua retea de apa, lucrarea finalizata de mult timp din fonduri europene.

Localnicii din Slanic se plang de luni bune din cauza tevilor crapate de frig, cel putin pe 5 dintre strazi. Desi s-au investit bani intr-o noua instalatie, apa circula tot pe vechea retea de tevi. Desi in mai multe gospodarii s-a realizat deja montarea noilor tevi, cei de la Hidro Prahova nu fac racordarea la noua retea de apa de mai bine de un si jumatate, conform unor localnici pe strada Tudor Vlamirescu.

Tevile au fost cumparate de primarie, dar dupa ce primarul a contractat fonduri europene pentru 5 strazi din localitate lucrarile de infrastructura nu au fost terminate.

Primarul Costea Danielus(PSD) si consilierul local Mare Laurentiu isi arunca responsabilitatea pentru finalizarii lucrarii.

Foto: 101anunturi.ro

UPDATE! Ion Lucian, internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, diagnosticat cu infectie respiratorie... Partaj cu flexul in familia Uzunov: Cristina Duma a "descins" la vila din Pipera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x