Căutare Live

TEZAUR își continuă dezvoltarea pe piața locală, prin deschiderea unei noi agenții în apropierea clienților săi.

Agenția Chibrit va fi noua agenție TEZAUR și se va inaugura luni, 02 Aprilie, în București, sectorul 1, Calea Griviței 236, începând cu ora 9.

Agenția Chibrit va fi noua agenție TEZAUR și se va inaugura luni, 02 Aprilie, în București, sectorul 1, Calea Griviței 236, începând cu ora 9.

Noua agenție TEZAUR Chibrit este dotată și organizată conform standardului nostru astfel încât toți clienții să se bucure în condiții optime de serviciile Tezaur și să știe că bunurile lor din aur vor fi depozitate în maximă siguranță.

Compania Tezaur își dorește ca prin această nouă agenție să ofere locuitorilor zonei, cele mai bune oferte în materie de servicii de amanet aur, cel mai bun curs de schimb valutar și cea mai variată gamă de bijuterii din aur și bijuterii cu diamante.

Orice deschidere de agenție noua TEZAUR vine și cu oferte speciale. Astfel, Tezaur își întâmpină clienții care trec pragul Agenției Chibrit cu surprize dulci, cu o colecție superbă de bijuterii din aur și bijuterii cu diamante, dar și cu O% comision pentru primii 2000 de lei în prima lună a contractelor de amanet pentru orice client.

“Extinderea rețelei de Agenții reprezintă o componentă esențială a strategiei noastre de dezvoltare. Inaugurarea Agenției Chibrit, contribuie alături de celelalte Agenții Tezaur la consolidarea poziției de lider de piața în acest domeniu. Continuăm să dovedim că suntem inovatori și căutăm în permanență să implementăm noi concepte de abordare a relației cu clienții. În agenție vor găsi personal profesionist, pregătit oricând să ofere informații cu privire la serviciile noastre. Mai mult decât atât, la noi vor găsi cele mai bune prețuri la bijuterii din aur și bijuterii cu diamante, dar și oferte speciale de deschidere, valabile în luna inaugurării”, a declarat Cristian Mihai, Director Operațiuni și Tranzacții Tezaur Investment Group.

Agenția Chibrit este a 50-a agenție Tezaur, prima agenție deschisă în acest an, iar programul agenției va fi de luni până vineri între orele 9-18 și sâmbătă între orele 9-14.

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele și evenimentul de deschidere pe www.tezaur.org.

Oferta completă cu toată gama de bijuterii Tezaur poate fi accesată online pe www.tezaur.org.

Te invităm să le faci o vizită!

Despre Tezaur Investment Group

Tezaur este o companie cu tradiție pe piața amanetului, fiind cea mai importantă și puternică casă de amanet. Serviciile oferite sunt variate: amanet aur, schimb valutar și vânzare de bijuterii din aur și bijuterii cu diamante, cu posibilitatea achitării în rate fără dobândă prin intermediul cardului de cumpărături.

La începutul anului, Tezaur a lansat aplicația TEZAUR ONLINE prin care oferă acces la ultimele promoții și la magazinul de bijuterii, poți estima cât poți obține pentru o bijuterie din aur, poți căuta o agenție care să îți fie aproape sau dacă ai sugestii sau întrebări le poți adresa prin formularul de contact al aplicației.

Contact:

www.tezaur.org

www.facebook.com/tezaur.org

021 222 44 92

Ultima zi de REDUCERI pentru plătitorii de TAXE şi IMPOZITE! Scoți mai puțini bani din buzunar, dacă mergi azi la ghișeu... Prognoza meteo de Florii. Surpriza neplăcută, pregătită de vreme!...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x