Antena Căutare

The Motans, mesajul din spatele pieselor. A scos hit, după hit și acum șochează: „Am scris piese din ură”

Drumul spre succes e pavat de multe ori cu probleme, iar el o ştie cel mai bine. The Motans vorbeşte despre mesajele care se ascund în spatele pieselor sale.

Drumul spre succes e pavat de multe ori cu probleme, iar el o ştie cel mai bine. Solistul The Motans vorbeşte despre mesajele care se ascund în spatele pieselor sale.

A scris din ură şi a recunoscut acest lucru fără nicio reţinere.

„A fost un drum lung, dar cu pași încrezuți, dacă pot să zic așa. Sunt convins că dacă nu ajungeam în România nu mă mai ocupam de muzică așa serios. O făceam doar din pură satisfacție și plăcere și ca un hobby.

Poate mai lansam ceva de două – trei ori pe an, când puteam să înregistrez simplu la chitară sau în studio. Cam la nivelul ăsta era totul până să ajung în România (...)

M-am inspirat de oriunde. Din suflet, din afară, din oameni, dintr-un cuvânt. Din orice. Dintr-o emoție. Am compus piese și din ură. Fierbeam în mine. Am zis că în loc să transform energia asta în ceva rău mai bine o ambalez în ceva interesant. Așa a apărut, de exemplu piesa „Ctrl Alt Delete”, a mărturisit artistul într-un interviu pentru unsitedemuzica.ro.

Sfinții Trei Ierarhi, mare sărbătoare pentru români. Ce este interzis pe 30 ianuarie... Curs valutar, 29 ianuarie. Leul câștigă teren față de principalele valute. Euro, în scădere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x