Antena Căutare

Scandal enorm! Therme București acuzați că-și filmează clienții în zonele în care aceștia se dezbracă!

Un bucureștean pretinde o sumă exorbitantă de la conducerea cunoscutului complex, susținând că a fost înregistrat video în timp ce se afla la vestiare

Un bucureștean pretinde o sumă exorbitantă de la conducerea cunoscutului complex, susținând că a fost înregistrat video în timp ce se afla la vestiare.

Therme București se află în mijlocul unui scandal, care poate căpăta proporții, după ce unul dintre clienți a lansat acuzații grave. Acesta i-a acuzat pe administratorii locației că i-ar fi încălcat dreptul la viaţă privată şi la protecţia datelor cu caracter personal prin amplasarea camerelor de supraveghere în zona vestiarelor.

Scandal enorm! Therme București acuzați că-și filmează clienții în zonele în care aceștia se dezbracă!

Acesta vrea să obțină de la reprezentanții firmei respective o sumă exorbitantă, respectiv 100.000 de euro, susținând totodată că cererea sa este îndeptățită din moment ce camerele de supraveghere sunt amplasate chiar deasupra locurilor în care clienții se dezbracă.

Acuzați de preactici ilegale, cei de la Therme București au oferit un răspuns pentru a explica situația creată:

„Rolul camerelor de luat vederi este legat de siguranţa persoanelor şi securitatea bunurilor. Prezenţa acestor camere video este prevăzută, atât în Regulamentul de ordine interioară al centrului, cât şi afişată fizic la accesul în centrul Therme. Camerele video sunt amplasate pe culoarele de acces, în spaţiile comune şi în zonele de tranzit, excluse fiind interiorul cabinelor de schimb, duşuri şi toalete”, susţin însă reprezentanţii Therme.

Sursă foto: hhjcc.com

Indemnizaţia de creştere a copilului. Unde se dau cei mai mulți bani de la stat... Vârsta de pensionare poate crește până la 67 de ani! Ce se întâmplă cu anii în plus de vechime în muncă: Proiect de lege...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x