Antena Căutare

Ti-ai pus pneuri de iarna? Vezi prognoza meteo pentru weekend!

Nu incepe sa ninga, insa precipitatiile nu vor lipsi, mai ales daca mergeti in acest weekend la munte. Astazi temperaturile vor creste putin, mai ales in zona de deal si de munte, iar cerul va fi in mare parte senin.

Maximele vor fi cuprinse intre 10 si 18 grade, cu minime de 0-10 grade. Un fenomen, neplacut mai ales pentru soferi, va fi prezent seara si dimineata in zonele joase: ceata.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

Daca va aflati in drum spre munte, este posibil sa intalniti un drum alunecos, fapt pentru care cauciucurile de iarna vor fi de mare folos, mai ales ca s-ar putea sa intalniti si controale in trafic.

Vremea pentru urmatoarele trei zile:

Sambata
maximele vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, cu un cer in mare parte senin, insa in depresiuni termometrele vor putea cobori pana la -4 grade.

Duminca situatia se schimba, vremea fiind in general inchisa, cu innorari pe arii extinse si temperaturi in scadere. Vor fi precipitatii sub forma de burnita si ploi, iar in depresiuni va fi intalnita si ceata.

In prima zi de lucru din sapamana, luni, vremea va fi inchisa cu temperaturi similare cu cele de duminica - maximele fiind cuprinse intre 8-18 grade, minimele intre 0-8 grade.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Numarul turistilor straini inregistrati in Romania a crescut cu 6,9%, fata de septembrie 2010... INML: Hardy avea fractura craniana la ceafa si frontal, precum si multiple leziuni meningo-cerebrale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x