Antena Căutare

Cum îi mai rabdă pământul de atâta răutate? Cu ultimele puteri, un urangutan se luptă cu buldozerul care defrișează pădurea în care trăiește!

Insula Borneo a fost de ani de zile devastată de defrișări, în special pentru producția de ulei de palmier. Acest lucru a avut în mod evident consecințe severe, iar fauna și flora suferă în cele mai crude moduri. 

Video emoționant! Pe o ploaie torențială, acest urangutan se luptă cu un buldozer care pune la pământ ultimii copaci din pădurea în care acesta trăiește! Animalul încearcă cu toată disperarea să oprească distrugerea singurului cămin pe care îl are, însă neputința animalului în fața răutății oamenilor este dramatică...

Insula Borneo a fost de ani de zile devastată de defrișări, în special pentru producția de ulei de palmier. Acest lucru a avut în mod evident consecințe severe, iar fauna și flora suferă în cele mai crude moduri.

O organizație care luptă pentru salvarea urangutanilor a imortalizat niște imagini greu de privit. Pe o ploaie infernală, dar cu energia disperării, un urangutan a încercat cu toată forța să împingă un buldozer care îi distrugea pădurea. În ciuda eforturilor sale de a-și salva casa și prietenii, operațiunea de salvare nu a avut succes. În imagini se poate observa durerea și agitația pe care acea mașinărie de distrugere le-o provoacă acestor animale nevinovate, care se pare că nu mai au niciun drept pe această planetă.

Potrivit ultimelor statistici, activiştii susțin că numărul acestor mamifere a scăzut dramatic în Indonezia din cauza defrişărilor.

Deși imaginile au fost filmate în 2013, acestea au fost publicate în urmă cu puțin timp, din motive necunoscute.

UPDATE: Rezultate Loto 6/49 azi, 11 aprilie 2019. Numere extrase 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc... Accident cumplit în timp ce repara o mașina! Un bărbat a ajuns la spital cu o tijă de 20 centimetri înfiptă în cap. Ce ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x