Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ți-au spart hoții casa? Poliția te amendează cu 10.000 de lei

Un dentist din București a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că i-a fost spart cabinetul stomatologic. Nu este nicio glumă! Medicul a raportat furtul la poliție a oferit imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Rezultatul? 

Un dentist din București a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că i-a fost spart cabinetul stomatologic. Nu este nicio glumă! Medicul a raportat furtul la poliție a oferit imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Rezultatul?

"Acţiunea Poliţie Romane: în urmă cu două săptămâni am semnalat o spargere într un cabinet stomatologic din Sectorul 3, Bucureşti. Hoţul a intrat pe geam, la ora 4 am, lucru de care am putut să ne dăm seama datorită unor camere instalate în cabinet, camere instalate de o firmă specializată, cu care am încheiat un contract, contract predat Poliţiei, nu aşa..

Am trimis imaginile Poliţiei, imagini clare cu chipul autorului, care după spusele lor mai spărsese câteva cabinete în aceeaşi seară şi astaptam să ne sune cineva să ne spună că l -au găsit şi că, poate lucrul ăsta ni s-a datorat şi nouă, că de, l -am surprins în acţiune.

Când colo, la o săptămână după, am primit un proces verbal, cu o amendă de 10.000 de lei, cum că am favorizat spargerea apartamentului prin neefectuarea analizei de risc la securitatea fizică a apartamentului, lucru de care n-aveam habar că trebuie făcut şi de care n-am fost nici informaţi.

Nu tu avertisment, de ce să dăm avertisment, mai ales când cineva nu e rău intenţionat, când putem să abuzăm de funcţia noastră şi să facem ce vrem?! Nu mai prindeţi nici un hoţ, fraţilor, justificaţi-vă salariile din amenzile pe care le daţi oamenilor nevinovaţi!

Este absolut şocant ce se întâmplă şi Poliţia, de care ar trebui să te simţi protejat şi ocrotit face asemenea abuzuri! Ruşinos şi strigător la cer, cu astfel de acţiuni încurajaţi maxim spiritul civic al cetăţenilor!", a povestit Ruxandra Zogorean.

Recomandari