Antena Căutare

Polițiștii români au oprit să controloze o mașină, dar au găsit ceva COLOSAL! Ce ascundea șoferul! „Sunt peste 17.000...”

Polițiștii au oprit un șofer ca să controleze autoturismul pe care îl conducea, dar au trăit un adevărat șoc! Ce au găsit oamenii legii în interiorul mașinii întrece orice fel de imaginație.

La nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei s-a declanşat marţi, 14 august, o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de competenţă, în acest context fiind identificat în trafic un autoturism al cărui şofer nu a oprit la semnalele echipajului mobil al poliţiei de frontieră, se arată într-un comunicat transmis de IGPF.

Poliţiştii de frontieră a oprit un șofer ca să îi controleze mașina, dar conducătorul auto a încercat să fugă. Pentru reţinerea şoferului care nu s-a supus somaţiilor verbale a fost executat un foc de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, menţionează sursa citată.

Polițiștii români au oprit să controloze o mașină, dar au găsit ceva COLOSAL! Ce ascundea șoferul! „Sunt peste 17.000...”

Conducătorul auto, cetăţeanul ucrainean I. S., în vârstă de 35 de ani, a fost reţinut, iar în interiorul maşinii abandonate au fost descoperite mai multe colete care conţineau 17.220 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 201.000 lei. Autoturismul folosit la transportul ţigărilor de contrabandă a fost indisponibilizat până la finalizarea anchetei, arată Agerpres.

În acest caz se efectuează cercetări pentru infracţiunea de contrabandă, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, urmând ca la final sa fie luate măsurile legale ce se impun.

Vestea care schimbă TOTUL pentru ȘOFERI! Ce se întâmplă cu polițele RCA... Legea PENSIILOR. Cum se vor calcula pensiile românilor. Cine va primi mai mulți bani?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x