Antena Căutare

Scăpări de gaze într-o locuință din Timiș. Șase persoane intoxicate

Şase persoane, printre care şi doi copii, au fost evacuate, joi seara, dintr-o locuinţă din Timişoara în care au avut loc scăpări de gaz şi acumulări de monoxid de carbon.

Scăpări de gaze într-o locuință din Timiș. Șase persoane intoxicate
Timiș

Joi seara, pompierii au intervenit într-o casă din Timișoara, unde, printr-un apel la 112, au fost anunțați că se simte miros înțepător, potrivit ISU Timiș.

Din imobil au fost evacuați patru adulţi şi doi copii.

O femeie de 63 de ani şi un copil aveau vărsături, greaţă şi ameţeli. Femeia care prezenta simptome de intoxicare a fost dusă la spital de un echipaj SMURD, iar celelalte persoane au fost examinate la faţa locului de către echipajele medicale.

La fața locului s-au deplasat un echipaj specializat de cercetare (CBRN), o autospecială de stingere, o autospecială de serviciu, un echipaj SMURD, 10 pompieri şi 2 echipaje SAJ cu medic.

De asemenea, au fost alertaţi şi reprezentanţii companiei de distribuţie a gazului. Reprezentanţii ISU Timiş susţin că după efectuarea măsurătorilor s-au constatat scăpări de gaz la un furtun de la centrala termică şi acumulări de monoxid de carbon de la o instalaţie de încălzire improvizată.

Pompierii au asigurat aerisirea încăperilor prin deschiderea geamurilor şi aspiraţia cu ventilatoarele din dotare, timp de 30 minute.

Ministerul Educației ia măsuri dure din cauza epidemiei de gripă: Condițiile în care școlile se închid și cursurile se s... Centrul Infotrafic - Autostrada A2 a fost deschisă circulaţiei, trei drumuri judeţene din Tulcea rămân închise. Traficul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x