Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Timiş: Percheziţii la persoane bănuite de distrugerea prin incendiere/ Trei bărbaţi sunt suspectaţi că au incendiat 4 utilaje de tip TAF şi un camion

Poliţiştii şi procurorii au făcut, joi, opt percheziţii în judeţul Timiş, la persoane suspectate de distrugerea prin incendiere. Trei bărbaţi sunt suspectaţi că au dat foc la 4 utilaje de tip TAF şi un camion, în curtea unei societăţi comerciale din Oţelu Roşu, provocând un prejudiciu de peste 1,5 milioane de lei.

Poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale Caraş-Severin, cu sprijinul colegilor de la structurile de investigaţii criminale Timiş şi Arad, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au pus în executare 8 mandate de percheziţie domiciliară, emise de Judecătoria Caransebeş.

Acţiunile au fost dispuse într-un dosar penal instrumentat la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale Caraş-Severin, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş, constituit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugerea prin incendiere.

Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Caraş-Severin.

”Cele 8 percheziţii domiciliare au fost efectuate pe raza judeţului Timiş, la adresele şi sediile comerciale a 3 persoane cu vârste cuprinse între 34 şi 38 de ani, toate din judeţul Timiş, bănuite de săvârşirea faptei. În urma probatoriului administrat în cauză, a rezultat că, în noaptea de 21 spre 22 ianuarie a.c., persoanele în cauză ar fi incendiat 4 utilaje de tip TAF şi un camion, aflate în curtea unei societăţi comerciale din Oţelu Roşu, 3 dintre aceste utilaje de prelucrare a materialului lemnos fiind distruse în proporţie de 90%”, a transmis, joi, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că prejudiciul cauzat prin săvârşirea faptei este de aproximativ 1.500.000 de lei.

Cei doi bărbaţi urmează a fi prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă.


Sursa : news.ro

Recomandari