Antena Căutare

Timiş: Un bărbat este căutat, după ce a înjunghiat mortal un bărbat şi a rănit-o grav pe soţia acestuia

Potrivit poliţiştilor, doi soţi din Făget s-au dus cu bicicletele, miercuri dimineaţă, în parc să facă sport. Au lăsat bicicletele de-o parte şi au început să facă sport pe aparatele de fitness din parc. La un moment dat, cei doi soţi au fost atacaţi de un bărbat. Soţul femeii a fost înjunghiat mortal, iar femeia a fost abandonată de atacator într-o baltă de sânge

Un bărbat din satul Bichigi, oraşul Făget, judeţul Timiş, este căutat de poliţişti, după ce a înjunghiat mortal un bărbat, în parcul din Făget, şi a rănit-o grav pe soţia acestuia. Suspectul a fugit cu o bicicletă, apoi a ameninţat proprietarul unei maşini şi a fugit cu autoturismul.

Potrivit poliţiştilor, doi soţi din Făget s-au dus cu bicicletele, miercuri dimineaţă, în parc să facă sport. Au lăsat bicicletele de-o parte şi au început să facă sport pe aparatele de fitness din parc.

La un moment dat, cei doi soţi au fost atacaţi de un bărbat. Soţul femeii a fost înjunghiat mortal, iar femeia a fost abandonată de atacator într-o baltă de sânge.

Atacatorul a luat una dintre biciclete şi s-a dus până în satul Temereşti care aparţine de Făget. Acolo a ameninţat şi lovit proprietarul unei maşini şi a furat autoturismul. Ulterior, maşina a fost găsită abandonată în zonă.

Femeia înjunghiată în parc a fost transportată iniţial la Spitalul din Făget de unde a fost preluată de elicopterul SMURD şi adusă la Spitalul Judeţean din Timişoara unde a intrat direct în operaţie.

Poliţiştii au instituit filtre şi îl caută acum pe agresor. Acesta se numeşte Florin Boldea şi are 33 de ani.

Sursa : news.ro

Venituri extra! Cele mai căutate joburi pe perioada verii!... Zeci de mii de români nu și-au primit corespondența! Poștașii au primit comanda de sus: Nu se livrează nimic. Ce se poat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x