Căutare Live

Timişoara: Doi soţi, la spital cu suspiciuni de coronavirus, după o vizită în Italia

Doi soţi s-au prezentat, luni, la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş” din Timişoara, după ce recent s-au întors din Italia, iar acum acuză dureri în gât şi tuse. Celor doi li s-au recoltat probe pentru a se stabili dacă sunt infectaţi cu coronavirus.

"În cursul dimineţii s-au mai prezentat două persoane, soţ şi soţie, de 38 şi 39 de ani, care au venit în ţară în data de 29 februarie de la schi şi pe drum au trecut prin Lombardia. Prezintă simptome de tuse şi dureri în gât. Sunt afebrili, li s-au recoltat şi lor, rezultatul îl aflăm astăzi”, a declarat medicul Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara. Cei doi soţi au fost internaţi în unitatea medicală, până la aflarea rezultatului analizelor. La Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara a mai rămas internată femeia confirmată vineri cu coronavirus. Aceasta se simte bine şi va fi testată din nou pentru COVID-19.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Alte două persoane au murit din cauza gripei; numărul total al deceselor a urcat la 49...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri