Antena Căutare

Timişoara: Doi soţi, la spital cu suspiciuni de coronavirus, după o vizită în Italia

Doi soţi s-au prezentat, luni, la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş” din Timişoara, după ce recent s-au întors din Italia, iar acum acuză dureri în gât şi tuse. Celor doi li s-au recoltat probe pentru a se stabili dacă sunt infectaţi cu coronavirus.

"În cursul dimineţii s-au mai prezentat două persoane, soţ şi soţie, de 38 şi 39 de ani, care au venit în ţară în data de 29 februarie de la schi şi pe drum au trecut prin Lombardia. Prezintă simptome de tuse şi dureri în gât. Sunt afebrili, li s-au recoltat şi lor, rezultatul îl aflăm astăzi”, a declarat medicul Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara. Cei doi soţi au fost internaţi în unitatea medicală, până la aflarea rezultatului analizelor. La Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara a mai rămas internată femeia confirmată vineri cu coronavirus. Aceasta se simte bine şi va fi testată din nou pentru COVID-19.

Sursa : news.ro

Verificări la Spitalul de Urgenţă pentru Copii din Cluj-Napoca, unde deputatul Ungureanu a sesizat că s-a oferit, la cin... Alte două persoane au murit din cauza gripei; numărul total al deceselor a urcat la 49...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x