Antena Căutare

Timisoara e impanzita de panouri publicitare care prevestesc sfarsitul lumii

Mii de panouri care prevestesc sfarsitul lumii au impanzit lumea si au ajuns si in Romania. Potrivit celor care au lansat aceasta campanie, un grup de crestini fundamentalisti din America, omenirea ar mai avea de trait doua zile.

In timp ce majoritatea romanilor trece impasibila pe langa aceste mesaje, reprezentantii Bisericii ne sfatuiesc sa nu ne impacientam si sa fim convinsi ca doar Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul lumii.

Afisele care promoveaza site-ul FamilyRadio au aparut si pe blocurile din Timisoara. Grupul evanghelic crestin crede in profetiile pastorului American Harold Camping, care e convins ca a calculat cu precizie data sfarsitului lumii. Romanii refuza sa creada insa aceste asa-zise profetii.

Harold Camping, liderul Family Radio, sustine ca in 21 mai 2011 se implinesc 7.000 de ani de cand Noe s-a salvat de la marele Potop, data ce ar corespunde cu ziua Judecatii de Apoi. Reprezentantii Bisericii Ortodoxe contrazic varianta.

Afisele au fost amplasate legal pe blocurile din Timisoara, de o firma de publicitate platita de grupul Family Radio. Vor fi date jos cand perioada inscrisa in contract va expira, asta daca nu vine apocalipsa pana atunci.


sursa / foto: antena3.ro


Românii nu se înghesuie la portabilitatea numerelor... Declaratii soc facute de un regizor danez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x