Live acumJuramantul
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Încă un bloc din Timișoara a fost evacuat de către autorități. „A intrat panica în oameni”

Șefu Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiş a declarat faptul că încă un bloc este verificat, după ce aceeași firmă a efectuat deratizarea blocului.

Încă un bloc din Timișoara a fost evacuat

Citește și: Noi dezvăluiri! În blocul din Timișoara a fost împrăștiată o substanță toxică! „Datele preliminare arată că s-a împrăștiat cu pesticid”

Verificările în urma tragediei de pe strada Mioriţa au fost extinse. Potrivit şefului ISU Timiş specialiştii în cercetare chimică, biologică, radiologică, nucleară şi substanţe explozive continuă să verifice blocul de pe strada Mioriţa, dar şi într-un apartament dintr-un alt bloc, în care firma de deratizare a executat o lucrare.

Citește și: STS a publicat desfășurătorul agoniei victimelor din Timișoara. Câte apeluri către 112 au fost făcute în cele trei zile de la deratizarea din bloc?

Conform acestora în apartamentul respectiv au fost identificate substanţe neurotoxice de nivel mediu, dar și prezenţa unei substanţei neurotoxice a apartamentul de la nivelul inferior, în care s-au făcut lucrări de deratizare şi dezinsecţie.

Citește și: Cei vinovați în cazul morților din Timișoara vor plăti scump! Declarații tranșante ale autorităților: „Este inadmisibil!”

„În ultimele patru ore şi jumătate am internat 18 cazuri. A intrat panica în populaţie. Cred că trebuie să discernem. Trebuie să scădem gradul de panică. Nu suntem în niciun caz într-o situaţie disperată”, a declarat medicul Mihai Gafencu.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro