Antena Căutare

O ambulanţă are transporta la spital o femeie însarcinată, lovită în plin de un tramvai. Impactul a fost atât de puternic că vagoanele au sărit de pe șine

O ambulanţă aflată în misiune, care transporta la spital o femeie însarcinată, a fost lovită în plin de un tramvai, în Timişoara. Autospeciala a trecut pe culoarea roşie a semaforului, în timp ce avea atât semnalele luminoase, cât şi acustice în funcţiune, dar vatmaniţa nu a mai putut frâna la timp. Impactul a fost atât de puternic încât tramvaiul a sărit de pe şine. 

Puţin după ora 21, aseară, o femeie însărcinată din Timişoara a solicitat o ambulanţă. Se simţea rău şi trebuia să ajungă la maternitate. Autospeciala a pătruns în intersecţie cu semnalele acustice şi luminoase pornite. Vatmaniţa, abia plecată din staţie, nu a mai apucat să franeze la timp şi să oprească tramvaiul, pentru a evita impactul cu autospeciala.

”Vatmanul zicea că i s-a făcut semaforul verde, moment în care a accelerat și m-a luat în plin. Pacienta transportată la Județean are o contuzie la cap.”, a declarat ambulanțierul.

Atât şoferul ambulanţei, cât şi pacienta de 22 de ani pe care o transporta au suferit răni minore. Femeia, însă, a fost dusă cu o altă ambulanţă la Spitalul Judeţean pentru investigaţii suplimentare. Sarcina, se pare că, nu i-a fost pusă în pericol. În urma impactului violent, tramvaiul a fost aruncat de pe şine.

Reprezentanţii companiei de transport în comun spun că regretă incidentul.

”O să verificăm să vedem exact. Vatmanița spune că a intrat pe verde. Urmează să facem o comisie de disciplină să cercetăm.”, a declarat Nicolae Bitea, director al Societății de Transport Timișoara.

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pe numele vatmaniţei pentru vătămare corporală din culpă.

Val de cutremure în România, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Două seisme s-au produs la interval de câteva ore... O femeie a murit la doar o lună de zile de când a devenit mamă de gemeni. Minela era medic ginecolog și avea doar 37 de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x