Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

O ambulanţă are transporta la spital o femeie însarcinată, lovită în plin de un tramvai. Impactul a fost atât de puternic că vagoanele au sărit de pe șine

O ambulanţă aflată în misiune, care transporta la spital o femeie însarcinată, a fost lovită în plin de un tramvai, în Timişoara. Autospeciala a trecut pe culoarea roşie a semaforului, în timp ce avea atât semnalele luminoase, cât şi acustice în funcţiune, dar vatmaniţa nu a mai putut frâna la timp. Impactul a fost atât de puternic încât tramvaiul a sărit de pe şine. 

Puţin după ora 21, aseară, o femeie însărcinată din Timişoara a solicitat o ambulanţă. Se simţea rău şi trebuia să ajungă la maternitate. Autospeciala a pătruns în intersecţie cu semnalele acustice şi luminoase pornite. Vatmaniţa, abia plecată din staţie, nu a mai apucat să franeze la timp şi să oprească tramvaiul, pentru a evita impactul cu autospeciala.

”Vatmanul zicea că i s-a făcut semaforul verde, moment în care a accelerat și m-a luat în plin. Pacienta transportată la Județean are o contuzie la cap.”, a declarat ambulanțierul.

Atât şoferul ambulanţei, cât şi pacienta de 22 de ani pe care o transporta au suferit răni minore. Femeia, însă, a fost dusă cu o altă ambulanţă la Spitalul Judeţean pentru investigaţii suplimentare. Sarcina, se pare că, nu i-a fost pusă în pericol. În urma impactului violent, tramvaiul a fost aruncat de pe şine.

Reprezentanţii companiei de transport în comun spun că regretă incidentul.

”O să verificăm să vedem exact. Vatmanița spune că a intrat pe verde. Urmează să facem o comisie de disciplină să cercetăm.”, a declarat Nicolae Bitea, director al Societății de Transport Timișoara.

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pe numele vatmaniţei pentru vătămare corporală din culpă.

Recomandari