Antena Căutare

VIDEO/ Timişorenii au rămas mască în clipa în care au văzut decorațiunile de Crăciun! Scena Naşterii lui Iisus a fost realizată cu ajutorul unor manechine de haine

Oraşele din ţară au îmbrăcat straiele pentru Sărbătorile de iarnă! Pe lângă decoraţiunile care ne încântă, au apărut şi nişte pretinse opere de artă care îi îngrozesc nu doar pe copii, ci şi pe adulţi.

VIDEO/ Timişorenii au rămas mască în clipa în care au văzut decorațiunile de Crăciun! Scena Naşterii lui Iisus a fost realizată cu ajutorul unor manechine de haine Galerie
Scena Nășterii lui Iisus

Un Moş Crăciun uriaş, desprins parcă din filmele de groază, a fost proptit chiar lângă bradul de Crăciun din Vaslui. Iar în Slatina, pruncul Iisus, cu faţa tumefiată, i-a speriat pe trecători. Autorităţile au schimbat păpuşa imediat. În Timişoara, însă, scena naşterii lui Iisus stârneşte amuzamentul oamenilor. Magii și Fecioara Maria sunt întruchipaţi de manechine folosite în vitrinele magazinelor.

În centrul oraşului Timişoara, scena naşterii lui Iisus Hristos i-a uimit pe locuitori. Magii şi Fecioara Maria sunt întruchipaţi de manechine din plastic luate parcă din vitrinele magazinelor. Atenţia a fost atrasă în special de Fecioara Maria, care, la un moment dat, ar fi avut şi ruj. Ulterior însă ar fi fost şters, spun localnicii. Imaginile devenite virale au stârnit amuzamentul unora şI indignarea altora.

Scena naşterii lui Iisus este redată la Târgul de Crăciun pentru care Primăria a cheltuit 900.000 de lei. Şi în Slatina, în scena naşterii Mântuitorului, pruncul Iisus era întruchipat de o păpuşă a cărei faţă părea tumefiată, la fel şi magii. Oamenii au început să comenteze pe reţelele de socializare, iar peste noapte pruncul Iisus a fost schimbat.

În Vaslui lângă bradul de Crăciun din centrul oraşului, un Moş Crăciun disproporţionat cu o mână exagerat de lungă, ridicată ameninţător, îi îngrozeşte pe unii dintre trecători. Iar chipul care ar trebui să emane blândeţe, mai mult te sperie.

Mai multe grupuri civice contestă concertul organizat de Institutul Revoluţiei Române pe 22 decembrie în Bucureşti: Rep... Fiul lui Gheorghe Dincă, urmărit penal pentru două infracţiuni de loviri şi alte violenţe, după ce a agresat jurnalişti;...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x