Antena Căutare

Tina a ajuns acasă în sicriu. Sute de oameni din Galați au așteptat, cu lumânări în mâini, cortegiul funerar, pentru un ultim omagiu

Sute de gălățeni au așteptat, duminică seara, cu lumânări în mâini, sosirea cortegiului funerar al Valentinei Florea, tânăra de 27 ani decedată în incendiul din clubul bucureștean Colectiv.

Sute de gălățeni au așteptat, duminică seara, cu lumânări în mâini, sosirea cortegiului funerar al Valentinei Florea, tânăra de 27 ani decedată în incendiul din clubul bucureștean Colectiv, relatează Agerpres.

Tânăra, căreia i se spunea Tina, a absolvit Facultatea de comunicare și relații publice SNSPA din București și lucra ca PR publicitate și marketing la o firmă din Capitală. Valentina mai are o soră, Gabriela, care însă în seara fatidică a rămas acasă. În club, alături de Valentina, mai era un grup de cinci prieteni, dar și logodnicul tinerei, care la anul își propusese să îmbrace rochia de mireasă.

Valentina Florea

,,Din păcate, cuvintele sunt acum de prisos. Ea nu mai este. Valentina era în club, dar era în zona toaletei când a luat foc. Ea fiind firavă nu a mai reușit să iasă. A murit intoxicată cu monoxid de carbon. A fost cumplit acolo. Ni s-a spus că a fost legea junglei. Doar ea a murit, ceilalți din grup s-au salvat', a spus Alexandru Nechifor, vărul tinerei decedate.

Familia tinerei este în stare de șoc, iar părinții și sora, cu lacrimi în ochi, au însoțit sicriul tinerei până în biserica Vovidenia.

România a arătat că se poate! 825.000 de EURO strânși, în urma teledonului Intact... Trupul neînsufleţit al unei tinere din Colectiv a fost identificat de mama sa după cerceii din urechi...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x