Tinere confirmate cu COVID-19, petrecere cu 30 de prieteni pe plajă, la Costinești. Mulți dintre ei au acum simptome: „Au venit beți de prin stațiuni și au început să țipe”

Este alertă maximă pe litoral şi în judeţul Vaslui după două tinere infectate cu noul coronavirus au petrecut trei zile la Costineşti, împreună cu alţi 30 de tineri. Adolescenții au plecat în vacanță după ce au participat la o petrecere de majorat cu peste 40 de invitaţi, la Vaslui.

Potrivit presei locale, o familie din Vaslui a organizat o petrecere de majorat la care au luat parte 40 de tineri. Ulterior, ei au plecat la mare.

Una dintre adolescente din grup, fiica unui ambulantier al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Vaslui, a fost pe 31 iulie în Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui, dusă de tatăl sau, deoarece prezenta semne de răceală, potrivit Adevărul.ro.

Ea a fost testată, iar apoi a plecat acasă. N-a așteptat, însă, rezultatul testului și a plecat la mare cu prietenii. Ieri, însă, rezultatul testului a ajuns, acesta fiind pozitiv.

Pe lângă fiica ambulantierului, o altă tânără prezenta și ea la majorat și ulterior pe litoral a primit confirmarea că este infectată cu virusul SARS-Cov-2.

„Au venit beţi de prin staţiuni, unii dormeau, au venit şi au început să ţipe ''Trezirea!''”, a declarat un martor, pentru Antena 3.

Aşa s-au distrat cei 30 de adolescenţi la malul mării, împreună cu fata care făcuse tocmai facuse testul COVID.

Asta, cu doar câteva ore înainte să afle şi rezultatul acestuia. De îndată ce au aflat că fata este infectată cu noul coronavirus, părinţii au dat fuga la mare şi au adus-o înapoi la Vaslui.

Propietarii de pensiuni de la Costineşti, unde s-au cazat cei 30 de tineri veniţi de la Vaslui, au fost la rândul lor vizitaţi de autorităţi. Două dintre vile au fost sancţionate pentru nereguli privind condiţiile de cazare şi nerespectarea regulilor sanitare în pandemie.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri